ІДЕНТИФІКАЦІЯ СИСТЕМНОЇ ЗАЛЕЖНОСТІ ЯК ПРОБЛЕМА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ВЕГЕТОЛОГІЇ І ЧЖЕНЬ-ЦЗЮ ТЕРАПІЇ

  • Олексій Макац
Ключові слова: функциональная вегетологии, теорія і практика традиційної Чжень-цзю терапії,

Анотація

В наведеній статті приводяться дані по розділу "Ідентифікація системної залежності як проблема функціональної вегетології і традиційної Чжень-цзю терапії". Забуті знання попередніх цивілізацій повинні стати зрозумілими і доступними через їх наукову адаптацію і належати сучасному суспільству. Удосконалена методологія візуалізації експериментальних матеріалів спрямована на підтвердження їх біофізичної реальності, вегетативної сутності і вимагає уваги лікарів загальної практики та реабілітологів.

Завантаження

Данные скачивания пока не доступны.

Біографія автора

Олексій Макац

В наведеній статті приводяться дані по розділу "Ідентифікація системної залежності як проблема функціональної вегетології і традиційної Чжень-цзю терапії". Забуті знання попередніх
цивілізацій повинні стати зрозумілими і доступними через їх наукову адаптацію і належати сучасному суспільству. Удосконалена методологія візуалізації експериментальних матеріалів спрямована на підтвердження їх біофізичної реальності, вегетативної сутності і вимагає уваги лікарів загальної практики та реабілітологів.

Опубліковано
2022-08-19
Як цитувати
[1]
О. Макац, ІДЕНТИФІКАЦІЯ СИСТЕМНОЇ ЗАЛЕЖНОСТІ ЯК ПРОБЛЕМА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ВЕГЕТОЛОГІЇ І ЧЖЕНЬ-ЦЗЮ ТЕРАПІЇ, СРТ, vol 8, no 13, Сер 2022.
Розділ
ДОДАТКОВА ТЕМАТИЧНА ІНФОРМАЦІЯ ПО РОЗРОБЛЕНОМУ НАПРЯМКУ. РЕПРИНТИ (Rp) ПОПЕРЕДНІ